Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar, Okul Sporları alanında büyük bir başarıya imza attı. 2022-2023 sezonunda yüzde 1028 performans artışı gösteren Afyonkarahisar, 81 il içerisinde performansını en çok arttıran il konumuna geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları birimi Dr. Osman Aşkın Bak'ın plaketini aldı.

2022-2023 yılında Okul Sporları alanında düzenlenen 3 bin 516 müsabakaya 11 bin 731 sporcu katıldı. Ayrıca geleneksel çocuk oyunları alanında Afyonkarahisar'da oyun kartı 62 bin 840'a yükseldi. Bu sene içerisinde Afyonkarahisar, grup, yarı final ve Türkiye Birinciliği müsabakalarına 3 bin 826 sporcuyla katılım sağladı.

Afyonkarahisar, Türkiye'de Okul Sporları alanında yüzde bin 28 artış sağlayarak performansını en fazla artıran il oldu. Ayrıca oyuncu kartı alanında da Türkiye genelinde dördüncü sırada yer aldı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, okul sporları alanında olağanüstü bir performans artışı yaşandığını belirtti. Afyonkarahisar'ın bu başarıda emeği geçen herkesin, spora ve gençliğe olan desteklerinin önemli bir rol oynadığını vurguladı. Kasapoğlu ayrıca, Okul Sporları birimine verilen plaketle gurur duyduklarını ve Afyonkarahisar'ın bu başarısının diğer illere örnek olacağını ve gençlerin spora olan ilgisini artıracağını söyledi. Bu başarıda emeği geçen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na, Spor Hizmetleri Müdürüne, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Okul Sporları biriminde çalışan personele ve diğer tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

#Afyonkarahisar #OkulSporları #Başarı #Spor