Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, OSB'nin genişleme alanı elde ettiğini ve tahsislerin 2024 yılında yapılacağını açıkladı. Yatırımcılarla bir araya gelen Eskioğlu, Kütahya OSB'nin cazibe merkezi olduğunu vurguladı.

Eskioğlu, "Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'nin ilimizin cazibe merkezi olması sebebiyle, yapılan her davranışın örnek alınacağı düşünülerek, belirli bir davranış kültürü oturtmaya çalıştık ve başardık." dedi. Genişleme projelerinin uzun süreçler gerektirdiğini belirten Eskioğlu, genişleme çalışmalarının sonuna gelindiğini ve kamulaştırma aşamasına geçmeye hazır olduklarını söyledi.

Kütahya OSB'nin yaklaşık 2,5 ila 3 milyon metrekare arasında yeni genişleme alanı elde edeceğini ifade eden Eskioğlu, tahsislere 2024 yılının ilk aylarında başlayacaklarını belirtti. Alt yapı çalışmalarının da yeni genişleme sahalarının işlevsel hale gelmesi için devam ettiğini aktaran Eskioğlu, 21. Cadde olarak adlandırılan genişleme sahasında altyapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Kütahya OSB'ye başvuru yapan yatırımcılara uygun arazinin olduğunu bildirdiklerini ifade eden Eskioğlu, istememe durumunda bir sonraki yatırımcıya geçtiklerini belirtti. Yönetim prensiplerinin her zaman adil olmak olduğunu söyleyen Eskioğlu, bu doğrultuda çaba sarf ettiklerini dile getirdi.