Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen panayıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen panayır, 5 gün sürecek. Panayırda yöresel ürünlerin satıldığı stantlar, lunapark, eğlence merkezi ve çeşitli sektörlerden esnafların ürünlerini sergiliyor.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, panayır hakkında açıklamalarda bulundu. Tekin, "Geleneksel Pazaryeri Panayırı'nın 2'nci yılını gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin katılımı yoğun. Güzel bir atmosfer içerisinde gerçekleşiyor. Yağmura rağmen gerçekten güzel bir katılım var. İnşallah kazasız, belasız panayır haftasını geçiririz. 5 gün boyunca sürecek olan panayırımız pazar günü de devam edecek. Pazar gecesi geç vakitte esnaflarımız buradan başka yere gidecekler. Ben buradan Pazaryeri hemşerilerimi buraya davet etmek istiyorum. Hem baba ocağına gelsinler hem de alışverişlerini yapsınlar. Pazaryeri'li olup, Pazaryeri'ni sevenler, buralı olmayan ama Pazaryeri'ne sevdalı olan bütün herkesi buraya davet ediyorum. Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, İnegöl, Bursa ve İstanbul gibi yerlerde yaşayan hemşerilerimizi panayırımıza bekliyoruz. Katılım ve destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

#Pazaryeri #Panayır #Bilecik #Eğlence #YöreselÜrünler #SosyalAktivite #Geleneksel