Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik Osmaneli'nde düzenlenen 'Tarihi Osmaneli Panayırı' sona erdi. Her kesimden insanı eğlenceye doyuran ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı panayır, büyük bir ilgi ile karşılandı. Panayırın açılışı çocuk etkinlikleriyle yapıldı ve ardından 75. Yıl Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi sahne aldı. Halk oyunları ekibi müthiş performanslarıyla izleyicileri kendine hayran bıraktı. Programın finalinde ise Sabaha Karşı Onbir grubu sahne alarak müzik ziyafeti sundu. Belediye Başkanı Münür Şahin, sahne alan gruplara hediyelerini takdim etti.

Panayır etkinlikleri birkaç gün süren bir programdı. Bu süre zarfında 75. Yıl Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi, Osmaneli Halk Oyunları ekibi, Eskişehir Bilecikliler Derneği Halk Oyunları ekibi, Osmaneli Belediyesi Orkestrası, Bursa Büyükşehir Belediyesi THM Orkestrası, Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi, Kültür Bakanlığı THM Orkestrası ve Sabaha Karşı Onbir grubu sahne aldı. Belediye Başkanı Münür Şahin, sahnede yer alan gruplara hediyelerini takdim etti. Belediye Başkanı Şahin, "tüm yaş gruplarına keyifli anlar yaşattığımız için mutluyuz. Geleneklerimize ve kültürümüze sahip çıkıp, panayır sayesinde vatandaşlara aktarmak bizim için büyük bir onurdur. Panayırımıza katkıda bulunan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

#OsmaneliPanayırı #Bilecik #Eğlence #Panayır #HalkOyunları