Gözden kaçırmayın

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi VerdiVali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kamu Personeline Başarı Belgesi Verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyonkarahisar'a ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Göktaş, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Bu ziyarete ise AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Yardımcıları Uğur Kolsuz, Mehmet Keklik, Betül Büyükkılıç ve Harun Reşit Han ile İGM Başkanı Burhanettin Çoban da eşlik etti. Ziyaret sırasında Bakan Göktaş, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik Makamına geçti.

Vali Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar'da aile ve sosyal hizmetler alanında yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında Bakan Göktaş'a bilgi verdi. Ziyaret sırasında her iki taraf da birbirlerine teşekkür etti. Bakan Göktaş, Valilik ziyaretinin ardından diğer programlarını tamamlamak üzere Valilik binasından ayrıldı.

#AileVeSosyalHizmetlerBakanı #AfyonkarahisarZiyareti #ValilikZiyareti