Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu öğrencileri, 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında yaşadıkları travma ve duyguları ifade etmek amacıyla bir resim çalışması gerçekleştirdiler. Bu etkinlikle öğrencilerin 15 Temmuz'u anlatan resimler yapmaları istendi ve bu resimler okul koridorunda özel bir panoda sergilendi.

Okul Müdürü Pelin Solak, resim çalışmasının özel eğitim öğretmeni Nihat Koçer, Şeyma Koç, Elif Erdoğan ve Hafize Zeybek'in liderliğinde yapıldığını belirtti. Öğrencilerin 15 Temmuz Darbe Girişimi hakkında okuldaki sinevizyon gösterilerinden, ailelerinden duydukları ve televizyonlardan izledikleri bilgiler ışığında resimler yaptıklarını ifade etti. Öğrencilerin resimlerinde Türk bayrağı taşıyan vatandaşların tanka ve tüfeğe karşı direnişini, halkın üzerine bomba atan uçakları ve askerleri resmetmeleri, bu korkunç olayın çocuklar üzerindeki etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.