Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'da görev yapan hattat 4 din görevlisi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle yaptıkları eserlerini sergiledi. Kütahya Yeşil Camii İmam Hatibi Ahmet Türk, Söğütlü Çeşme Camii İmam Hatibi Ülfet Balon, Dablak Camii İmam Hatibi İbrahim Akça ve Azot Sitesi Camii Müezzin Kayyımı Ahmet Ercan, Hüsn-i Hat eserleri ile sanatseverlere hitap etti. Sergi, Sera AVM'de gerçekleşti ve üç gün boyunca ziyaretçilere açık kaldı. Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, serginin açılışında hattat din görevlilerine teşekkür etti.

Kütahya Yeşil Camii İmam Hatibi Ahmet Türk, serginin içeriği hakkında bilgi vererek, yaklaşık 34 eserden oluştuğunu söyledi ve sergiyi 3 gün boyunca gezebileceklerini belirtti. Azot Sitesi Camii Müezzin Kayyımı Ahmet Ercan ise Camiler ve Din Görevlileri Haftası'na özel olarak sergiyi açtıklarını ifade etti. Söğütlü Çeşme Camii İmam Hatibi Ülfet Balon ise, sanatseverleri ve halkı bu güzellikleri görmeye davet etti. Dablak Camii İmam Hatibi İbrahim Akça ise Kütahya'nın sergiye beklediğini dile getirdi. Bu dört din görevlisinin Hattat Mahmut Şahin'in öğrencileri oldukları da belirtildi.

Serginin açılış törenine Müftü Yardımcıları Mustafa Karaman ve Bahtiyar Kargıoğlu, müftülük çalışanları ve şube müdürleri de katıldı. Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, etkinlik sebebiyle hattat din görevlilerine teşekkür etti. Bu etkinlik, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen bir etkinlikti. Kütahya'da görev yapan dört din görevlisi, hobi olarak yaptıkları Hüsn-i Hat eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu.

#Kütahya #hattat #Hüsn-iHat #sergi #camilervedingörevlileri #sanatseverler #dinşöleni