Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Müdürlüğümüz Sivil Savunma ve Seferberlik Hizmetleri Birimi, bu yılki denetimlerine başladı. Denetimlerde, kurum ve kuruluşların sivil savunma hizmetleri, yangın önlemleri ve koruyucu güvenlik ile ilgili konular inceleniyor. Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Uyan başkanlığında gerçekleştirilen denetimlerde, planlar, tahliye planlaması, sığınaklar ve yangına karşı alınacak önlemler gibi konular gözlemleniyor. Ayrıca yangın planları, yangın söndürme cihazlarının bakım kontrolü gibi detaylara da dikkat ediliyor. Bina ve çevre güvenliği, özel güvenlik hizmetleri ve POL-net uygulaması da denetimler kapsamında değerlendiriliyor.

Müdürlüğümüze bağlı İlçe Sağlık Müdürlükleri, İlçe Devlet Hastaneleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları da denetimlerin yapıldığı kurumlar arasında yer alıyor. Denetimlere ilk olarak Dazkırı, Başmakçı ve Evciler ilçeleri ziyaret edildi. Bu denetimler, kurum ve kuruluşların sivil savunma, yangın önlemleri ve güvenlik konularında eksikliklerin tespit edilmesini sağlamayı hedefliyor. Bu şekilde, gerekli önlemlerin alınması ve insanların güvenliğinin sağlanması amaçlanıyor.