Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, 30 Eylül Cumartesi günü Bodrum'da vereceği konser öncesi son provalarını yapıyor.

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, adıyla sıkça duyulan bir orkestradır. Tepebaşı Belediyesi'nin Bodrum Belediyesi ile olan kardeş şehir ilişkileri çerçevesinde gerçekleşen etkinliklerle kültür ve sanat alanında da faaliyet göstermektedir. Bu kapsamda İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, Bodrum'da bir konser verecektir. Konser, 30 Eylül Cumartesi günü Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde ve şef Simay Pala yönetiminde gerçekleşecektir. Orkestra, başarılı performanslarıyla Türkiye genelinde tanınmaktadır ve öğrenciler konserde yer almak için heyecanlıdır.

Yeşiltepe Mahallesi'ndeki eğitim ve çalışma merkezinde konserleri için hazırlanan 60 öğrenci, The Snow Storm, Underground Tango, Radetzky March, Can-Can ve Caravan adlı eserleri seslendirecektir. Bodrumluların davetli olduğu konser, 30 Eylül Cumartesi günü saat 21.00'de OASİS Bodrum'da gerçekleşecektir.

#TepebaşıBelediyesi #İkiElinSesiVarÇocukSenfoniOrkestrası #Bodrum #Konser #KültürSanat