Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten'in yönetiminde ATSO Meclis Salonu'nda yapıldı. Çelikten, toplantıyı açarak katılımcılara hoş geldiniz diyerek, "2023 yılı Eylül ayı Meclis toplantımıza hoşgeldiniz. Umarım son toplantımızdan bu yana herkesin sağlığı ve sıhhati yerindedir. Kandil helvası ikramı için Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer Altınay'a teşekkür ediyorum. Allah, hepimizin ağız tadını daim etsin" dedi.


Toplantının ikinci gündem maddesinde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Meclis Üyeleri'ne bilgilendirme yaptı. Ağustos ayı karar özetleri oybirliğiyle kabul edildi. Üçüncü gündem maddesinde ise Ağustos ayı Hesap Hülasası oybirliğiyle tasdik edildi. Dördüncü gündem maddesinde ise 2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi için verilecek burs miktarı ve bedeli oybirliğiyle onaylandı.


Beşinci gündem maddesinde ise ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Altınay, Yönetim Kurulu'nun 2023 yılı Ağustos-Eylül faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı. Sunumun ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, güncel gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.


Toplantının "Dilek ve Temenniler" bölümünde ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, ATSO Meclis Üyeleri Mesut Tabak ve M. Önder Artuk söz alarak görüşlerini dile getirdiler. Serteser, Tabak ve Artuk'un sorularını yanıtladı. Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, sektörlerde yaşanan sorunların devlet tarafından takip edildiğini belirterek Meclis Üyeleri'ne katılımları için teşekkür etti ve toplantıyı sonlandırdı.