Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yapılan yatırımlar hızla ilerlemeye devam ediyor. Son olarak Yakın zamanda tamamlanması planlanan projeler için çalışmalara devam edildiği açıklandı. Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, yatırımları yerinde denetleyerek bilgi almak amacıyla inşaatları ziyaret ediyor. Son olarak ilçe merkezinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Akçadurak, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Başkan Akçadurak, yaptığı açıklamada, gençlerin spora aktif bir şekilde katılımını teşvik etmek, sporu hayatlarına dahil etmek ve sağlıklı bir toplumun oluşumuna katkıda bulunmak amacıyla spor yatırımlarına devam ettiklerini belirtti. Gençlerin talepleri ve beklentileri doğrultusunda onlara yönelik yatırımların devam ettiğini vurgulayan Akçadurak, gençlere her türlü imkanı sağlamak için spor tesisleri ve kütüphanelerle ilçeyi donattıklarını ifade etti.

Başkan Akçadurak'ın incelemelerine AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili ve Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri de eşlik etti.