Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhuriyetin 100. yılında tüm okul ve kurumların işbirliği ve katılımı ile gerçekleştirmeyi hedeflediği "Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Etkinlik" proje tanıtım toplantısını Mehmetçik Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirdi. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur başkanlığında şube müdürü Murat İçel ve koordinatör ekibi tarafından organize edilen toplantıda projenin detayları paylaşıldı.


Proje kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonundaki hedefler dikkate alınarak her biri kendi alanında benzersiz ve ilham verici 100 etkinlik gerçekleştirilecek.


Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Cumhuriyetin 100. yılında tarih bilincini güçlendirmek ve eğitim ortamını zenginleştirmek amacıyla 100 etkinlik gerçekleştireceklerini belirtti. Bahadur, "Sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, bilimsel, akademik ve sosyal sorumluluk projelerinden oluşan etkinliklerimiz toplumumuza katkıda bulunacak ve ilçemizdeki tüm öğretmenler, öğrenciler, veliler ve yerel halkı ortak bir payda etrafında birleştirecek. Bu projeyle Cumhuriyetimizi hep birlikte coşkuyla kutlayacağız." şeklinde konuştu.


Bahadur ayrıca, 100 etkinlikle öğrencilerin düşünme ve inovatif çözümler üretme becerilerini geliştirmeyi, Cumhuriyet dönemi tarihini daha iyi anlamalarını ve benimsemelerini sağlamayı, öğrencilerin liderlik, iletişim gibi kişisel ve sosyal becerilerini desteklemeyi, okul topluluklarının bir araya gelerek işbirliği ve dayanışmayı arttırmayı, eğitim kurumlarının öğrenci merkezli, katılımcı ve etkili bir eğitim sunmalarını teşvik etmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak etkinlikler çerçevesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı öğretmenler arası fotoğraf yarışması, Cumhuriyetin renklerini yakala afiş yarışması, slogan yarışması, 100. yıla ulaşanlara vefa ziyareti, uçurtma şenliği, bisiklet turu, 100. Yıl hatıra ormanı gibi etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti.


#Kütahya #Gediz #MilliEğitimMüdürlüğü #Cumhuriyetin100.Yılında100Etkinlik #proje