Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yarımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, Afyonkarahisar'da çeşitli temaslar ve ziyaretlerde bulundu.

Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Müjdeci, ilk olarak vatandaşlarla ve esnafla görüşerek sorunlarını, beklentilerini ve önerilerini dinledi. Afyon programının bir bölümünde gazetecilerle bir araya gelen Müjdeci, partisinin milletvekili seçimlerinde yüksek bir oy oranı elde ederek meclise temsilciler gönderdiğini ifade etti.

HEDEF SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAK

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yarımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, Afyonkarahisar İl Teşkilatı ile birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde, Afyon esnafının kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Yağmurlu havaya rağmen Afyon esnafımızın bize gösterdiği ilgi ve alaka çok yüksek. 81 ilin tamamını Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde, genel başkan yardımcılarımız ve MKYK üyelerimiz ile birlikte Anadolu Buluşmaları kapsamında ziyaret ediyoruz. Buradaki hedefimiz, milletimizin sorunlarıyla yakından ilgilendiğimizi göstermek, sorunlarını kayıt altına almak ve Cumhur İttifakı içindeki yetkililere doğrudan iletmektir" diye konuştu.