Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Tavşanlı ilçesinde bulunan Emet Taşıyıcılar Kooperatifinin yeni bir akaryakıt istasyonu açıldı. Tavşanlı ilçesinin Kütahya karayolu üzerinde, TÜVTÜRK karşısında bulunan benzin istasyonunun açılış törenine birçok önemli isim katıldı. Ak Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, Tavşanlı Ticaret Odası Başkanı Davut Efe, Tavşanlı Şoförler Odası Başkanı Ali Ağız, Tavşanlı Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Harun Zeyrek, Emet Ak Parti ilçe Başkanı Ali Ceyhan ve Emet Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Sami Demirsöz açılışa katılan davetliler arasındaydı.

Emet Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Korkmaz açılış konuşmasını yaparak, yeni benzinliklerini açmanın mutluluğunu paylaştı ve katılımcılara teşekkür etti. Korkmaz, kooperatif olarak mal varlıklarını hızla artırma çabalarının devam ettiğini belirtti ve yeni istasyonun bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir de açılış törenlerine katıldı ve memlekete hizmet eden herkese teşekkürlerini sundu. Demir, toplumsal hizmetin kolay olmadığını belirterek, Emet Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yeni istasyonunun hem kooperatif üyelerine hem de tüm araç sahiplerine hizmet vereceğine dikkat çekti. Tavşanlı, Emet, Hisarcık ve bölgenin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Açılış töreni sırasında dua edildi ve kurdele kesimi gerçekleşti. Ardından kurban kesilerek birlikte fotoğraf çekildi.