Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin kanalizasyon sorunlarına yönelik çözüm çalışmaları yapmadığını söyleyerek, Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi'ni (ESKİ) eleştirdi. Reyhan, yazılı bir açıklama yaparak, ESKİ'nin bu sorunu çözme konusunda başarısız olduğunu belirtti.

Reyhan, açıklamasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne işaret ederek, şehirdeki kanalizasyon sorunlarına yönelik adımların atılmadığını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi'nin 24 yıldır yönetimde olduğunu ve kanalizasyon sorunlarını çözebilecek hamleler yapmadığını savunan Reyhan, ESKİ'nin idarecilerinin sorunlu noktaları bildiklerini ancak çözüm için hiçbir şey yapmadıklarını iddia etti.

Reyhan, Kumlubel ve Fatih mahallelerinde su akışının bir günden fazla kesildiğini ve bu sorunun giderek arttığını ifade etti. Ayrıca Hamamyolu Caddesi ile komşu olan Banka Caddesi'nin kötü kokusu nedeniyle turistlerin şikayetçi olduğunu belirtti. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan ESKİ'nin kanalizasyon sorunlarını çözmek konusunda başarısız olduğunu dile getiren Reyhan, son 4 yılda ESKİ'nin Belediyeye 124 milyon TL para aktardığını hatırlatarak, kanalizasyon sorunlarını çözmek için yatırımlar yapmalarını istedi.

Son olarak Reyhan, Büyükşehir Belediyesinde görev yapacak AK Partili başkanların 2024 yılında göreve başlayacaklarını ve bu sorunları tek tek çözeceklerini söyledi.

#Eskişehir #KanalizasyonSorunu #ESKİ #AKParti #SüleymanReyhan #BüyükşehirBelediyesi