Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de dün öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında, iki hafif ticari araç çarpıştı ve 2 kişi yaralandı. Kazanın olduğu yer Odunpazarı ilçesinde, Vadişehir Mahallesi Bamsı Sokak üzerinde bulunmaktadır. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Neslişah Sokak'tan gelen 26 ABJ 371 plakalı araç ile Bamsı Sokak'tan gelen 26 ADF 564 plakalı araç aynı anda kavşağa çıkınca çarpıştı. Kaza sonucunda araçlarda büyük maddi hasar meydana geldi. İhbar üzerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralanan iki sürücü Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada yaralanan vatandaşlara ilk müdahale, çevrede bulunan diğer vatandaşlar tarafından yapıldı.


Kaza yerinin yakınında bulunan sürücü kursu bölgesinde meydana gelen bu olay, vatandaşlar arasında tartışma konusu oldu. Sürücü kurslarında eğitim alan adaylar ve eğitmenler, kazanın nasıl meydana geldiği konusunda farklı değerlendirmelerde bulundu. Bölgedeki esnaflar arasında da polemik yaratan bu kaza hakkında konuşan bazı vatandaşlar, kazanın Bamsı Sokak üzerinde bulunan "Dur" tabelasına uyulmamasından kaynaklandığı düşüncesini dile getirdi.


Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Tutulan rapor ve diğer delillerin incelenmesiyle birlikte, kazanın neden ve nasıl meydana geldiği açıklığa kavuşmaya çalışılacak. Trafik kurallarına uymamanın ve dikkatsizliğin yol açtığı bu tür kazaların önüne geçmek için tüm sürücülerin daha dikkatli ve sorumluluklu davranması gerekmektedir.


#Eskişehir #trafikkaza #kaza #haber #güncelhaber