Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Isparta Belediyesi ve Türkiye Klasik Mercedes Sevenler Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Klasik Otomobil Festivali, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 800 otomobil ve 3 bin klasik otomobil tutkununu Isparta'da bir araya getirdi.
Klasik Otomobil Festivali, Isparta Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Festivalin açılışında konuşan Türkiye Klasik Mercedes Sevenler Kulübü Kurucusu Murat Karakaya, kulüplerinin 2 yıl önce kurulduğunu ve 52 ilde faaliyet gösterdiğini belirterek, desteğiyle festivalin başarılı geçtiğini söyledi. Festivalde 800 araç ve 3 bin misafirin katılımıyla hem kendi rekorlarını hem de Türkiye rekorunu kırdıklarını ifade eden Karakaya, festivale katılanlara teşekkür etti.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise festivalin açılışında misafirlere 'Güller, Göller ve Meyveler Diyarı Isparta'mıza hoş geldiniz' diyerek şehrin güzelliklerini tanıtmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Başdeğirmen, festivalin şehre gelen misafirlerin turizm elçisi olduğunu ifade ederek, Isparta'nın potansiyelini her mevsimde değerlendirmek için bu tür etkinliklere ihtiyaç olduğunu vurguladı.
Isparta Valisi Aydın Baruş da Isparta'nın turizmde önemli bir nokta olduğunu ve şehirde yaklaşık 500 bin konaklamanın yapıldığını söyledi. Vali Baruş, şehrin turizm potansiyelini daha iyi değerlendirebilmek için böyle etkinliklere ihtiyaç olduğunu ifade ederek, festivalin düzenlenmesine katkıda bulunan Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti. Festivalde Türkiye'nin yerli ve milli arabası olan TOGG da yoğun ilgi gördü. Festival katılımcıları, klasik otomobillere olan ilgileri ve festivalin düzenlenmesine teşekkürlerini dile getirdi.