Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Eskişehir'de bir meslek lisesindeki teknisyen Berrin Güçlü, 41 yıllık meslek hayatıyla dikkat çekiyor. Güçlü, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 3 yıl öğrenci olarak eğitim aldıktan sonra mezun oldu ve aynı okulda teknisyen olarak göreve başladı. Şu anda 38 yıl boyunca bu okulda görev yaptığını belirten Güçlü, öğrencilerle çalışmanın ve bir şeyler üretmenin kendisine büyük mutluluk verdiğini ifade etti. Güçlü, öğrencilerin kendisine olan sevgisinden ve saygısından da bahsederek, emeklilik yaşına kadar bu işte çalışmayı düşündüğünü söyledi.

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde teknisyen olarak görev yapan Berrin Güçlü, 41 yıllık meslek hayatını anlattı. Güçlü, lisenin ilk 15 gününde farklı bir okula kaydolduğunu ancak annesi sayesinde meslek lisesine kaydını yaptırdığını belirtti. Başlangıçta zorlanmasına rağmen çevresindeki hocaların desteğiyle başarılı bir çıkış yaparak mezun oldu. 1985 yılında teknisyenlik sınavlarını kazanan Güçlü, aynı yıl Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde göreve başladı. 38 yıl boyunca burada çalışmış olan Güçlü, öğrencileriyle olan ilişkilerini çok sevdiğini ve görevini layıkıyla yerine getirdiğini söyledi. Güçlü, şu anda 60 yaşında olduğunu ve emeklilik yaşına kadar çalışmayı düşündüğünü belirtti.

Berrin Güçlü, Eskişehir'deki Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde teknisyen olarak 41 yıl boyunca görev yapmıştır. Güçlü, okulda görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve öğrencilerle çalışmayı sevdiğini belirtmiştir. 38 yıl boyunca bu okulda görev yaptığını ve 3 yıl da aynı okulda öğrenci olduğunu ifade eden Güçlü, öğrencilerin kendisine olan sevgisi ve saygısıyla da gurur duymaktadır. Güçlü, sağlığı yerinde olduğu sürece bir süre daha çalışmayı planladığını söylemiştir.

Eskişehir Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 41 yıldır teknisyen olarak görev yapan Berrin Güçlü, meslek hayatını anlattı. Güçlü, lisenin ilk yılında kimya bölümüne karşı isteksiz olsa da başarıyla mezun oldu. Sonrasında teknisyenlik sınavlarına girerek başarılı oldu ve 1985 yılında aynı okulda göreve başladı. Güçlü, 38 yıl boyunca bu okulda görev yapmanın gururunu yaşadığını ve öğrencilerle çalışmanın kendisine mutluluk verdiğini ifade etti. Emeklilik yaşına kadar bu işte çalışmayı planlayan Güçlü, devletin izin vermesi durumunda daha da uzun süre bu meslekte kalmak istediğini belirtti.