Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) yurtlarını ziyaret ederek öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi. İncelemelerde bulunan Kasapoğlu, yurtların fiziki koşulları, hijyenik durumu, yemek ve barınma imkanları hakkında öğrenci ve velilere bilgilendirmelerde bulundu.

Afyonkarahisar otogarında öğrencileri karşılayan Kasapoğlu, her bir öğrenciyle birebir iletişime geçerek konaklayacakları yurtlar hakkında bilgi verdi. Gençlik merkezleri ve yurtlar hakkında gerekli bilgileri aktaran Kasapoğlu, gençler için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti. Eğitim-öğretim hayatına Afyonkarahisar'da başlayan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Ziyaret sırasında öğrencilerle birebir görüşen Kasapoğlu, onların ihtiyaç ve taleplerini de dinledi. Eğitim hayatlarını daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kasapoğlu, yurt yönetimleriyle de bir araya gelerek öğrencilere destek olmak için neler yapabileceklerini görüştü.

Kasapoğlu ayrıca öğrencilere ve ailelerine sınırsız çay, kek ve Afyon lokumu ikramında bulundu. Yurtlarda kalacak öğrencilere yönelik detaylı açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmak için her zaman hazır olduklarını belirtti.