Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) yurtlarını ziyaret ederek yurtlarda konaklayacak öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi. Yurtlarda incelemelerde bulunan Kasapoğlu, yurtların fiziki koşulları, hijyenik durumu, yemek ve barınma imkanları hakkında öğrenci ve velilere bilgilendirmelerde bulundu.


Afyonkarahisar otogarında öğrencileri karşılayan Kasapoğlu, öğrencilerle birebir iletişim kurdu ve konaklayacakları yurtlar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca, Gençlik Merkezleri hakkında da öğrencilere bilgiler aktardı. Kasapoğlu, gençler için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirterek, Afyonkarahisar'a eğitim-öğretim hayatına başlayan tüm öğrencilere başarılar diledi.


Kasapoğlu ayrıca öğrencilere ve ailelerine sınırsız çay, kek ve Afyon lokumu ikramında bulundu. Yurtlarda kalacak öğrencilere yönelik detaylı açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, öğrencilerin eğitim hayatlarını desteklemek için her zaman hazır olduklarını ifade etti.


#Afyonkarahisar #GençlikveSporBakanlığı #yurtlar #öğrenciler #eğitim