Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Köy Garajı çevresinde bulunan esnafla bir araya gelerek, bölgede bulunan 400 dükkan için doğalgaz altyapı çalışmalarının başlayacağını duyurdu. Başkan Başdeğirmen, esnaf buluşmalarıyla esnafın taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor. Talepler arasında hemen çözülebilecek konular anında ele alınırken, diğer talepler için planlamalar yapılıyor. Başkan Başdeğirmen, bu kez Köy Garajı çevresindeki esnafla bir araya geldi.

Esnaf buluşmasında söz alan esnaflar, taleplerini Başkan Başdeğirmen'e iletti. Bir esnaf, Köy Garajı'nın alt tarafında işyeri olduğunu ve bölgede su giderlerinin bulunmadığını belirterek, bu problemin çözülmesini istedi. Başkan Başdeğirmen, konuyu Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'ne ileterek, problemin hızlı bir şekilde çözülmesi talimatını verdi.

Başka bir esnaf ise bölgede doğalgaz hizmetinin olmadığını ve dükkanlarında doğalgaz kullanmak istediklerini ifade etti. Başkan Başdeğirmen, bölgede bulunan 400 dükkan için doğalgaz hizmetinin geleceğini söyledi.

Esnaf buluşmasına katılan Torosgaz İl Müdürü Mehmet Şanlı ise bölgede doğalgaz altyapı çalışmalarının başlayacağını ve esnafı aboneliğe beklediklerini belirtti. Başkan Başdeğirmen ise altyapı çalışmalarında kilit parke taşlarının zarar göreceğini ve yol yapımını belediyenin üstleneceğini, maliyetin esnaftan alınmayacağını kaydetti.

Bir soru üzerine Başkan Başdeğirmen, Davraz Kapalı Pazaryeri'nin çatısının esnafın istediği ölçülerde olacağını ve alt tarafın 7 metre, üst tarafın ise 5 metre olacağını açıkladı. Ayrıca pazaryerine konulacak olan trafonun da esnafın talebi doğrultusunda farklı bir bölgeye taşınacağını belirtti.