Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçen sene kış mevsiminde yoğun kar yağışı sonucunda çöken Davraz Çarşamba Kapalı Pazaryeri'ndeki çalışmaları inceledi. Isparta 2022 kışında son 20 yılın en yoğun kar yağışını yaşamıştı ve bu sırada Davraz Çarşamba Kapalı Pazaryeri'nin çatısı çökmüştü. Belediye, pazaryeri alanının yeniden kapatılması için çalışmalarına devam ediyor. Başdeğirmen, pazaryerindeki inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.


Proje Müdürü Esra Süslü, Davraz Kapalı Pazaryeri'nin inşaat çalışmaları hakkında Başkan Başdeğirmen'e bilgi verdi. Sahada 7 bin 800 metrekare betondan sadece 600 metrekarenin kaldığını ve kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Yer betonu tamamlanmışken, çatı imalatının ise yaklaşık yüzde 65 seviyelerinde olduğunu söyledi. Çatıda sandviç panellerinin montajının salı günü başlayacağını ve yaklaşık 1.5 ay süreceğini söyleyen Süslü, 60 gün içerisinde projenin tamamlanacağını ifade etti.


Başkan Başdeğirmen, Köy Garajı esnafıyla bir araya geldiklerini ve esnafın rahat ve kaliteli ticaret yapabilmesi için altyapı çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Başdeğirmen, "Bölgede doğalgaz yoktu, 400 işyerimizin doğalgaz altyapı çalışmalarına başlıyoruz. Isparta'nın bu bölgesindeki çalışmalar sadece bu mahalle ve etrafındaki mahallelere hizmet etmekle kalmayacak, 44 mahallemize hizmet edebilen bir hal alacak. Köyden gelen otobüslerimiz buraya geldiği için vatandaşlarımız buradan alışveriş yapıyorlar. Onların daha kaliteli alışveriş yapabilmeleri için bu alanı daha verimli hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.


Başdeğirmen, Davraz Çarşamba Kapalı Pazaryeri'ndeki çalışmaların çatının sandviç panel kaplamalarının ardından tamamlanacağını söyledi ve "Kış mevsimi gelmeden vatandaşlarımızın buradan alışveriş yapmalarını sağlayacağız inşallah. 60 gün sonra aksilik olmazsa Kasım ayının sonunda burayı bitirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.