Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, GSB Spor Okulları'nın bir parçası olarak ücretsiz boks eğitimleri vermeye başladı. Bu eğitimler, 9-15 yaş arasındaki gençlerin ilgisini çekiyor ve uzman antrenör Hamza Karakulaklı tarafından veriliyor.

Başvuran gençler, Hamza Karakulaklı'nın deneyim ve uzmanlığından faydalanarak boksla ilgili birçok şey öğrenecekler. Antrenör Karakulaklı, boksin disiplinli bir spor olduğunu ve gençlerin kendilerini daha iyi tanımalarına yardımcı olduğunu belirtiyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise spor okullarının gençlerin gelişimine katkı sağladığını ve spor kültürünün yaygınlaşmasına yardımcı olduğunu vurguluyor. Ayrıca boks eğitimlerinin gençlerin özgüvenini artırarak onlara güvenli bir gelecek sunmaya yardımcı olduğunu belirtiyor.

Hamza Karakulaklı'nın geçmişi ise oldukça etkileyici. Bayburt doğumlu olan Karakulaklı, Kafkas Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü tamamladı. Akademik makaleleri ulusal ve uluslararası spor bilimleri dergilerinde yayımlanan Karakulaklı, boks sporuna 1999 yılında başlamış ve Fenerbahçe Boks Kulübü'nde aktif olarak mücadele etmiştir. Ayrıca Atatürk Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi ve Kafkas Üniversitesi boks takımlarında ve Türk Milli Takımı'nda görev yaparak çeşitli başarılar elde etmiştir. 2023 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı olarak Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Boks Antrenörü olarak atanmıştır.

#Afyonkarahisar #GSB #SporOkulları #boks #spor #antrenör #HamzaKarakulaklı