Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü, huzurevinde düzenlenen bir programla kutlandı. Eğirdir Huzurevi'nde gerçekleşen programa, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Huzurevi Müdürü Melek Gök ve huzurevi sakinleri katıldı. Program, huzurevi müdürü ve çalışanlarının hazırladığı bir kahvaltıyla başladı. Huzurevi sakinleri, mutluluklarını dile getirerek teşekkür ettiler. Kaymakam Çelik, huzurevinde kalan vatandaşlarla ayrı ayrı ilgilendi.

Kaymakam Çelik, programda yaptığı konuşmada sağlıklı bir yaşam dileyerek, yaşlıların toplumsal hafızamız olduğunu ve değerlerimizi geleceğe aktardıklarını belirtti. Büyüklerimize saygı ve sevgi gösteren bir kültürün temsilcisi olduğumuzu vurgulayan Çelik, milletimizin büyüklerine olan minnet duygusunu her zaman hissettirdiğini ifade etti. Sağlıklı bir şekilde gördükleri için mutlu olduğunu söyleyen Çelik, her bir yaşlıya sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

Daha sonra, Kaymakam Adem Çelik ve Başkan Veli Gök, huzurevinde incelemelerde bulundu. Yeni göreve başlayan Huzurevi Müdürü Melek Gök'ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.