Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele konusunda büyük bir başarı elde etti. Yapılan operasyonlarla uyuşturucu madde kaçakçılığına geçit verilmemiştir. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, Bilecik genelinde yaptığı yol uygulamaları sırasında 20,58 gram metamfetamin, 14,38 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 2,57 gram esrar ve 0,82 gram kenevir tohumu ele geçirdi. Ayrıca bir adet tabanca da bulunmuştur. Operasyon sonucunda 7 kişi 'Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak' suçundan işlem görmüştür.


Bu başarılı operasyonların bir sonucu olarak, 4 kişi tutuklanmıştır. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 19,28 gram metamfetamin, 1,14 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 3 gram esrar ve 0,82 gram kenevir tohumu ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan 6 kişi 'Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak' suçundan, 5 kişi ise 'Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti' suçundan yasal işlemlere tabi tutulmuştur. Toplamda 11 kişi adliyeye sevk edilmiştir.


Bu 11 kişiden biri adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, 4 kişi ise tutuklanmış ve Bilecik M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edilmiştir.


#Bilecik #uyuşturucumadde #emniyet #operasyon