Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü, Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği (BİEYDER) ile birlikte engellilere yönelik Mevlid Kandili programı düzenledi. Program, Bilecik merkez Hamidiye Camii'nde gerçekleştirildi. İl Müftüsü Ali Erhun, engelli bireylerle bir araya gelerek bu özel günü kutladı. Erhun, programda yaptığı konuşmada, Peygamberimizin dünyaya teşrifinin yıldönümü olan Mevlid Kandili'ni kutladıklarını ve aynı zamanda bu haftayı Mevlid-i Nebi haftası olarak da kutladıklarını söyledi. Hafta boyunca Peygamber Efendimizi anlamaya ve anlatmaya çalıştıklarını vurgulayan Erhun, programa katılan engelli bireylerin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Erhun, programa hazırlık sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programda ayrıca Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz da engelli vatandaşlara hitap etti. Yılmaz, herkesin aslında engelli adayı olduğunu belirterek, içinde yaşadığımız toplumda bazı kişilerin engelli olduğunu, diğerlerinin ise engelli olma olasılığının her zaman bulunduğunu söyledi. Engelli olmanın, daha iyi bir hayat sürmek, daha iyi düşünmek ve ibadet etmek gibi konularda engel teşkil etmemesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Yüce Allah herkesin yardımcısı olsun" temennisinde bulundu.

Programda Kur'an-ı Kerim tilavet edildi ve Mevlid-i Şerif okundu. Program, İl Müftüsü Ali Erhun'un yaptığı dua ile sona erdi.