Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı, Ekim ayında Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nde Eskişehir'i temsil etmek için hazırlanıyor. Ayrıca altyapı yerel ligde 10. kez il şampiyonu olmayı hedefliyor.



Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı, başarılarıyla adından söz ettirirken yeni sezona hazırlıklarına devam ediyor. Kısa sürede büyük başarılara imza atan takım, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nde ve altyapı yerel ligde mücadele edecek. Ekim ayında yapılacak olan müsabakalara hazırlanmak için çalışmalarını sürdüren takım, haftanın 5 günü çift antrenman yapıyor ve çabukluk, dayanıklılık, teknik ve taktik çalışmalarına ağırlık veriyor. 9 yıldır il şampiyonu olan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nde Eskişehir'i temsil edecek ve aynı zamanda altyapı yerel ligde 10. kez il şampiyonu olmayı hedefliyor.



Kulüp Başkan Yardımcısı Özcan Erkaya, yeni sezonda takıma başarılar dileyerek antrenmana ziyarette bulundu. Erkaya, kulübün kuruluşundan bu yana birçok başarıya imza attığını ve Eskişehir'i gururla temsil etmeye devam edeceklerini söyledi. Kendi altyapılarının sayesinde bugünlere geldiklerini ve şehri gururlandırdıklarını belirten Erkaya, kulüp olarak gençlerin ve çocukların sporla tanışmasını ve başarılı sporcular olmalarını sağlamak için çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı.