Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) tarafından kurulan CAREIFY takımı, Teknofest İzmir'de düzenlenen Sağlık ve İyi Yaşam Teknolojileri yarışmasının Take Off Ön Etkinlik Tohum Öncesi kategorisinde üçüncülük elde etti. Yarışma, Çiğli 3. Ana Jet Üssü'nde gerçekleştirildi ve DPÜ'yü temsil eden CAREIFY takımı büyük bir başarıya imza attı.

DPÜ'nün Teknofest başarılarına bir yenisini daha ekleyen CAREIFY takımı, mobil bir uygulama geliştirerek insanların daha bilinçli ve kendileri için en uygun kişisel bakımı yapabilmelerine yardımcı olmayı hedefledi. Bu yıl ilk kez bir girişim yarışmasına katılan ekip, beş gün boyunca girişimlerini jüri önünde sergileyip ürünlerini tanıtma fırsatı buldu ve sonunda üçüncülük derecesini elde etti.

CAREIFY takım kaptanı Beyza Zengin, elde edilen başarıyla ilgili olarak, "Sonuçtan ve aldığımız geri bildirimlerden oldukça mutluyuz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi. DPÜ Teknofest Topluluğu akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Samet Öngen ise CAREIFY takımına teşekkür ederek elde edilen başarının öğrenciler için bir ilham kaynağı olacağını belirtti.

CAREIFY'ın proje içeriği, özellikle cilt sorunları yaşayan insanlara yönelik önerileriyle dikkat çekiciydi. Dr. Öğr. Üyesi Öngen, öğrencilerin yarışmaya büyük emekler verdiğini ve üniversitenin süreç boyunca tam destek sağladığını söyledi. Başarılı bir projeyle öne çıkan CAREIFY takımı, sağlık alanında öğrencilerin yapacağı yeni Teknofest projelerine de ilham olacak.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak da CAREIFY takımının başarısını değerlendirerek, "Öğrencilerimizi tebrik eder, "Tam Bağımsız Türkiye" için başarılarının devamını dilerim" dedi. DPÜ'nün Teknofest İzmir'deki başarılarına bir yenisinin eklenmesi, üniversitenin teknoloji ve inovasyon alanında ne kadar ileriye gittiğini gösteriyor.

#DPÜ #CAREIFY #Teknofest #teknoloji #inovasyon #yarışma #sağlık #üniversite #başarı