Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da doğalgaz dağıtımı yapan Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş., Başmakçı ilçesinde yaşanan ilginç bir olayla gündeme geldi. Şirket, Bir mahallede gerçekleştirdiği yaklaşık 100 metrelik döşeme işini bir gün sonra planda olmadığı gerekçesiyle geri söktü. Bu olay, sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı.

Olay, Başmakçı ilçesi Gülistan mahallesinde meydana geldi. Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş., bölgede doğalgaz hattı çalışması yaparken, bir mahalledeki iki sokakta toplam 100 metrelik boru döşedi. Ancak, bu borular bir gün sonra plan dışı olduğu gerekçesiyle söküldü. Vatandaşlar olaya tepki gösterirken, şirket çalışanları ise boruları 'planda yok' diyerek söktüklerini belirtti. Şirketin kazı yaparken zarar verdiği asfalt yolları ise geçici olarak toprakla kapatıldı ve bu durum da tepkilere neden oldu.

Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Afyonkarahisar Bölge Müdürü Tuncay Gezer ise olayın gerçek olduğunu doğruladı ve "Vatandaşın şikayeti var ama belli bir plan çerçevesinde çalışmak zorundayız. Projede olmayan şekilde sokağa yanlışlıkla girilmiş. Yanlış yapılan yeri düzeltmek zorunda kaldık" şeklinde açıklama yaptı.

#Afyonkarahisar #AksaDoğalgaz #Başmakçı #doğalgazdağıtım #toplumsaltepki