Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım'ın yeni yönetimini oluştururken, a takımı da belli oldu. 40 kişilik yönetimde birçok isim değişti ve geçmiş yönetimden pek çok isim yerini yeni isimlere bıraktı. Yapılan çalışmalardan sonra İl Yürütme Kurulu yani a takımı belirlendi. Bu takımın başında İl Siyasi Hukuki İşler Başkanı Şahin Kurt bulunuyor. Tayfun Köşşekoğlu İl Teşkilat Başkanlığına atanırken, Semra Aydemir İl Seçim İşleri Başkanlığına, Cihan Uygun İl Tanıtım ve Medya Başkanlığına, M. Fazlı Güner İl Dış İlişkiler Başkanlığına, Hülya Avcı İl Sosyal Politikalar Başkanlığına, Ünal Özkan İl Yerel Yönetimler Başkanlığına, Abdulbaki Yavuz İl Ekonomi İşler Başkanlığına, H. Taşkın Birgül İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına, Yusuf Tufan İl İnsan Hakları Başkanlığına, Nurcan Çakmak İl Mali ve İdari İşler Başkanlığına, R. Hakan Kasımoğlu İl Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığına, Mustafa Cilalı İl Araştırma Geliştirme ve Eğitim Başkanlığına, Erdoğan Yeşil İl Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığına ve Tuğçe Kılıç İl Sekreterliğine getirildi.

Özellikle İl Teşkilat Başkanı olarak atanan Tayfun Köşşekoğlu dikkat çekti. Genç ve başarılı bir siyasetçi olan Köşşekoğlu, teşkilat tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Bu atama AK Parti Bilecik İl Başkanlığında yeni bir dönemin başladığının da bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.