Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Bilecik Belediyesi'nin Ekim ayı meclis toplantısı, Pazartesi günü Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda bir çocuk sosyal tesisi olan 'Afife Jale Çocuk Sosyal Tesisi' adı verildi.


Toplantı, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanlığı'nın Ortak Hizmet Projesi İşbirliği Protokolü'nde değişiklik talebinin görüşülerek karara bağlandığı 5 gündem maddesiyle devam etti. Ayrıca, 5393 sayılı Belediye Kanunu'na göre kurulan Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün kaldırılması ve ödeneğinin aktarılması kararı alındı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü biriminin kurulması ve bu birimi yönetecek olan Su ve Kanalizasyon Müdürü kadrosunun ihdası da kabul edildi. Bunun yanı sıra, Çocuk Sosyal Tesisine 'Afife Jale Çocuk Sosyal Tesisi' adının verilmesi de karara bağlandı. Ayrıca, yapılmakta olan bir diğer Çocuk Sosyal Tesisi'ne de 'Halide Edip Adıvar Çocuk Sosyal Tesisi' adı verileceği kararlaştırıldı.


Toplantıda ayrıca İsmetpaşa Mahallesi'nde uygun görülen bir alana PTT için ATM noktası kurulması konusu da görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonucunda Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılacak inceleme sonucunda belirlenen noktaya PTT için ATM noktası kurulması kararı alındı.