Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir'de 25 motosiklet sürücüsü, arkadaşlarının asker eğlencesine kasklarıyla katıldı. İbrahim Günlü ve 24 arkadaşı, bir başka motosiklet kullanıcısı olan askere gidecek arkadaşlarının eğlencesine katılmak için motosikletleriyle piste çıktı. Kask, mont ve eldivenlerini çıkarmadan Eskişehir'in meşhur çiftetellisini oynamaya başladılar. Bu ilginç görüntüler davetlileri şaşırttı ve eğlendirdi.

İbrahim Günlü, o anlarda davetlilerin çok şaşırdığını ve eğlendiklerini söyledi. Kendi motosiklet kulübüyle birlikte geziye çıktıklarını ve dönüşte bir arkadaşlarının düğününe gittiğini belirten Günlü, "25 motorcu olarak düğüne gittik ve orayı renklendirdik. Düğüne girerken herkes ekipmanlarını giydi ve kasklarımızla, montlarımızla oynamaya başladık. Eskişehir'in meşhur çiftetellisini oynadık. Kasklarla eğlenmek bizi mutlu etti. İzleyenler şaşırdı, ama oynamaya başlayınca herkes çok eğlendi ve alkışlandık" dedi.

Sosyal medya için uygun etiketler: #Motosiklet #Eskişehir #AskerEğlencesi #Çiftetelli #Eğlence