Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya'ya gelen üniversite öğrencileri ile Kart 43 İşlem Merkezinde bir araya geldi. Başkan Işık, öğrencilere ikamet kartı almanın önemini hatırlatarak, bu kart ile birçok hizmetten indirimli olarak faydalanabileceklerini belirtti. Ayrıca Kart 43 işlemlerinin online olarak da yapılabileceğini vurguladı.


Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne kayıt yaptıran öğrencilere hoş geldiniz diyerek Kart 43 işlemleri ve İkamet Kartı hakkında bilgilendirme yaptı. Başkan Işık, Kart 43 İşlem Merkezi'nde öğrencilerin işlemlerinin hızlı bir şekilde tamamlanması için personelin özveriyle çalıştığını ifade etti. Ayrıca gençlere çay ve çorba ikramında bulunacaklarını söyledi.


Başkan Işık, Kart 43 işlemlerinin online olarak da yapılabileceğine dikkat çekti ve şunları söyledi: "Sevgili öğrencilerimiz, Kütahya'ya yeni kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize hoş geldiniz. Özellikle şehrimize ilk kez gelen öğrencilerimiz, indirimli ulaşım kartlarını almak için Kart 43 İşlem Merkezi'nden destek alabilirler. Ayrıca internet üzerinden ikametkart.kutahya.bel.tr adresinden veya duraklardaki QR kodları okutarak da işlemlerini halledebilirler. Bu süreçte öğrencilerimize çay ve çorba ikramımız olacak ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz personelleri sizlere destek olacak. Eğitim öğretim yılının hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Öğrencilerimizin ikamet adreslerini şehrimize kaydettirmeleri halinde birçok indirimli hizmetten faydalanabileceklerini unutmayın."