Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından işletilen 18 yurt, öğrenciler ve aileleri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Bu yurtlar toplamda 13.837 öğrenciye konforlu ve modern bir yaşam alanı sunuyor. Öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda kalmaları için her türlü imkanın sağlandığı belirtiliyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının üniversitelerde ve yurtlarda başladığını söyledi. Yaklaşık altı bin öğrencinin yurt başvurusu yaptığını ve hepsinin yerleştirildiğini ifade etti. Kasapoğlu, bu durumdan dolayı çok mutlu olduklarını ve Bakan ve Valiye teşekkür ettiğini belirtti. Yurt müdürleri olarak öğrencilerin ebeveynleri gibi olduğunu ve velileriyle vedalaştıklarını söyledi. Çocukları devraldıklarını ve devletin konforunu gençlere yaşatacaklarını ifade etti. Yurtların öğrencilerin ikinci bir evi olacağını ve ikinci bir üniversite gibi eğitim vereceklerini belirtti. Yurtlarda kültür, sanat ve spor gibi birçok konuda öğrencilere iyi bir hazırlık yapıldığını söyledi. Yurtların ikinci bir üniversite havasında olduğunu ve devletin sıcaklığını öğrencilere aktaracaklarını ifade etti. Kasapoğlu, öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.