Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik Belediyesi, her yıl düzenlediği eğitim programlarıyla öğrencilere destek oluyor. "Eğitime Destek Kursları" adıyla düzenlenen bu programlar, öğrencilerin matematik başta olmak üzere 10'a yakın ders ve alanda eğitim almalarını sağlıyor.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi, bu eğitim döneminde 180 öğrenciyi ağırladı. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen eğitimlerde, öğrenciler matematiği eğlenceli bir ortamda öğrenmenin yanı sıra fen bilimleri, sosyal bilgiler, hayat bilgisi, Türkçe ve İngilizce derslerini de alabiliyorlar. Ücretsiz olarak düzenlenen eğitim programında 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri yer alıyor ve öğrencilere yeni nesil sorular yöneltilerek çözmeleri sağlanıyor.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nde düzenlenen eğitim programı kapsamında öğrenci ve velilere Rehberlik ve Danışmanlık hizmeti de sunuluyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen bu hizmette, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine soru çözüm teknikleri, motivasyon konuşmaları, örnek ders çalışma programları, öz düzenleme ve öz disiplin kazandırma gibi konularda bilgi paylaşımı yapılıyor. Toplamda 30 öğrenci, danışmanlık hizmetlerinden aktif olarak yararlanıyor.