Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de geçtiğimiz yıl yaşanan olayda, Hamid S. adlı İran uyruklu şahıs eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda hem kendisini hem de eşini bıçakladı. Ardından ikamet ettikleri evi ateşe verdi. Bu olay sonucunda eşi yaralanırken, apartmanda yaşayan 2 kişi de dumandan etkilendi. Hamid S. polis tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.



Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında Hamid S. mahkeme salonunda hazır bulundu. Duruşmaya, taraf avukatları da katıldı.



Mahkeme heyeti, kararını açıklamadan önce Hamid S.'ye son sözünü sordu. Hamid S., "Sadece kendime zarar verdim. Evi yaktım. Eşime karşı herhangi bir şey yapmadım. Beraatimi ve tahliyemi talep ederim" dedi.



Mahkeme heyeti ise Hamid S.'yi 'yangın çıkarmak suretiyle kadın olan eşi kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 18 yıl hapis cezasına çarptırdı.