Gözden kaçırmayın

Toplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi YapıldıToplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi Yapıldı

Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, 1 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla bir yürüyüş etkinliği düzenledi. Vali Yardımcısı Mehmet Keklik'in katılımıyla gerçekleşen etkinliğe, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Zehra Keklik, hastane personeli ve Müdürlüğümüz idareci ve personeli de katıldı. Gençlik merkezleri gönüllüleri ve farklı kurum ve kuruluşlardan personel de yürüyüşe destek verdi. Etkinlik, mezarlık yakınındaki ormanlık alanda gerçekleşti.

Katılımcılar, yürüyüşte 1 Ekim Dünya Yürüyüş Günü'nü kutlamak ve hareketli bir yaşama dikkat çekmek amacıyla pankart ve dövizler taşıdı. Aynı zamanda, Yaşlılar Günü, Kalp Günü ve Meme Kanseri Farkındalık Ayı gibi önemli halk sağlığı sorunlarına dikkat çekmek için de pankart ve dövizler kullanıldı. Ek olarak, Ekim ayının Meme Kanseri Farkındalık Ayı olması nedeniyle bazı personeller pembe renkli kıyafet ve aksesuarlarla dikkat çekmeye çalıştı.

Yürüyüş sonunda Vali Yardımcısı Keklik ve İl Sağlık Müdürü Korkmaz, tüm katılımcılara teşekkür etti. Bu etkinlik, halk sağlığının önemine ve hareketli bir yaşam tarzının teşvik edilmesine dikkat çekmek amacıyla organize edilmişti. Geniş bir katılımla gerçekleşen etkinlik, toplumda sağlığı bilincini artırmaya yönelik önemli bir adım oldu.

#1EkimDünyaYürüyüşGünü #HalkSağlığıHizmetleri #SağlıklıYaşam #HareketliHayat