Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yangın güvenliği konusunda farkındalığı artırmak amacıyla bir eğitim çalışması gerçekleştirdi. Metal bir tesiste görev yapan personel, bu uygulamalı yangın eğitimine katıldı.

Belediye itfaiye ekibinin deneyimli personelleri, tesisin bahçesinde gerçekleşen eğitim çalışmasının liderliğini üstlendi. İş yerinde görev yapan tüm personel eğitime katıldı. Eğitimde yangın anında yapılması gerekenler, ilk müdahale teknikleri, yangın çeşitleri, nedenleri ve alınacak önlemler, yangına müdahale organizasyonu gibi konular detaylı olarak anlatıldı. Ayrıca, yangında kullanılan söndürme cihazları ve ekipmanlarının nasıl kullanılacağı da uygulamalı olarak gösterildi. Eğitimde ayrıca, gaz ve duman dolu ortamlarda hareket tarzının ve tehlikeli kimyasallarla çalışma prensiplerinin nasıl olması gerektiği hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Personel, eğitim sırasında hatalı davranışları ve yangın söndürme ekipmanlarının doğru kullanımını da gözlemledi. Yangın söndürme hortumuyla pratik yaparak tecrübe kazandılar.

#BozüyükBelediyesi #İtfaiyeMüdürlüğü #YangınEğitimi #YangınGüvenliği