Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir'deki ESPARK Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen Uzay Tüneli Fotoğraf Sergisi, büyük bir ilgiyle karşılandı. Sergi, Uygar Mitat tarafından çekilen uzay fotoğraflarının sergilendiği bir etkinlikti. Sergiye gelen ziyaretçiler, Eskişehir'in karanlık bölgelerinden çekilen fotoğrafları merakla inceledi. Bazı ziyaretçiler ise grup halinde anı fotoğrafları çektirdi. Sergi, 15 Ekim tarihine kadar devam edecek.



Uzay fotoğrafçılığına hobi olarak ilgi duyan Uygar Mitat sergideki fotoğraflarıyla büyük bir başarı elde etti. Bir ambalaj firmasında satış müdürü olan Mitat, uzayın derinliklerindeki galaksi ve bulutsu gibi objeleri teleskoplarıyla fotoğraflamaktadır. Bu fotoğrafları çekmek için şehir ışıklarından uzak, karanlık bölgelerde günlerce kamp kurarak çekim yapmaktadır. Serginin Eskişehir'de açılmasının mutluluğunu dile getiren Mitat, daha önce farklı şehirlerde sergiler açtığını belirtti. ESPARK gibi sanata ve sanatçıya değer veren bir kurumda sergi açmaktan ayrı bir mutluluk duyduğunu söyledi.



Uzay Tüneli Fotoğraf Sergisi, ESPARK Alışveriş Merkezi'nin eksi 1. katında yer almaktadır. Sergi, Eskişehirli uzay severler arasında büyük bir heyecan yaratmıştır. Büyük ilgi gören sergi, 15 Ekim'e kadar ziyaretçilere açık kalacaktır. Uygar Mitat tarafından çekilen fotoğraflar, uzayın derinliklerindeki güzellikleri yansıtmaktadır. Sergiye gelen ziyaretçiler, fotoğrafları merakla incelemekte ve anı fotoğrafları çektirmektedir.



#ESPARK #UzayTüneliFotoğrafSergisi #Eskişehir #Sanat #Uzay #FotoğrafSanatı #Sanatseverler