Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Yılmaz ve beraberindeki heyet, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ı makamında ziyaret etti. Bu ziyaret, Kütahya'da gerçekleştirilen "Dijitalleştirme Ekosisteminin Geliştirilmesi" projesi kapsamında gerçekleştirildi.

Proje kapsamında kurulacak olan merkezin ekipman ve kurulum planlamaları başlamış durumda ve Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz, bu konuda bilgilendirildi. Yapılan saha ziyaretlerinin ardından heyet, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ı makamında ziyaret ederek projeye verdikleri destek ve katkı için teşekkürlerini iletti. Başkan Işık da heyeti Kütahya'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti ve yakında açılacak olan Tasarım ve Modelleme Merkezi'nin hayırlı olmasını temenni etti.