Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bulunan 75. Yıl Ortaokulu öğrencileri, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'u inceleme fırsatı buldular. Okul idaresi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, okulun bahçesine getirilen TOGG, öğrenciler tarafından yakından incelendi. Öğrenciler, TOGG'un iç ve dış tasarımını, özelliklerini ve teknik detaylarını öğrenme şansına sahip oldular.

Ayrıca etkinlik çerçevesinde, öğrencilere çevre duyarlılığı ve bilinci konusunda bilgiler verildi. Bu bilgiler, ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında sunuldu. Öğrenciler, etrafın korunması ve çevreye duyarlı olmanın önemini anladıklarını belirttiler. Ayrıca TOGG'u çok beğendiklerini ve yerli otomobilin Türkiye için gurur verici bir gelişme olduğunu söylediler. Bu etkinliğin, öğrencilerin çevre duyarlılığı ve bilinci konusunda farkındalıklarını artırdığı da vurgulandı.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, etkinliğin öğrencilerin yerli otomobili yakında tanıma fırsatı sağladığını belirtti. Ayrıca bu etkinliğin, öğrencilerin çevre duyarlılığı ve bilinci konusunda da önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.