Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, 'Emzirme Haftası' dolayısıyla sağlık çalışanı annelerin katılımıyla bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlik, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan 'Emzirme Haftası'nda emzirme konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Bu yıl hastanenin sloganı ise "çalışan ebeveynleri güçlendir" oldu. Etkinliğe katılan sağlık çalışanı anneler başta olmak üzere tüm anneler, hastane idarecileri ve personeli bir araya gelerek emzirmenin önemine dikkat çektiler. Bu etkinlik kapsamında çalışan annelere ve ziyaretçilere çeşitli ikramlar ve hediyeler sunuldu. Ayrıca bilgilendirici el broşürleri de dağıtıldı.


Etkinliğe katılan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran, emzirmenin bebekler için çok önemli olduğunu ve annesi tarafından emzirilen bebeklerin ilerleyen yaşlarda daha sağlıklı olduğunu belirtti.


#EmzirmeHaftası #SağlıkÇalışanıAnnelereDestek #SağlıklıEmzirme #BebekSağlığı #AfyonkarahisarDevletHastanesi