Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacaklarını ifade etti. Önsay, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana milletin derin teveccühüne mazhar olduğunu belirtti.


Önsay, 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin Türkiye'ye sayısız eser ve hizmet kazandırdığını vurguladı. Partinin eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, turizmden tarıma kadar birçok alanda başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. AK Parti'nin çeyrek asırlık siyasi tarihinde 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 17 seçimi zaferle tamamlayarak milletin huzuruna çıktığını belirtti. Önsay, AK Parti'nin sürekli yenilenen ve güçlenen bir dava hareketi olduğunu da vurguladı.


AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, her defasında partinin kadrolarını yenilemeyi bir vazife olarak gördüklerini dile getirdi. Diğer siyasi partilerin kongrelerinde yaşanan kaos ve kargaşayı endişeyle takip ettiklerini ifade eden Önsay, bu durumun kişisel çıkarları önceleyenlerin millete hizmet etme kabiliyetinden yoksun olduklarını gösterdiğini söyledi. Önsay, AK Parti'nin hem eski hem de yeni kadrolarıyla her zaman millete hizmet etmeye devam edeceğini belirtti. Partinin Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını taçlandırmaya kararlı olduğunu da vurguladı.


AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, liderleri Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durduklarını ve yenilikçi bir misyon ortaya koymaya devam edeceklerini ifade etti. Önsay, kongre sürecinin bu yaklaşıma hizmet edeceğini ve partinin eser ve hizmet politikasını bir üst seviyeye çıkarmayı hedeflediğini belirtti. Yerel seçimlere güçlü bir kadro ile hazırlanacaklarını söyleyen Önsay, kongre sonrasında milletin huzuruna ilk günkü heyecanla çıkacaklarını ve Türkiye'nin geleceğini emin adımlarla yönlendireceklerini ifade etti. Önsay, 4. Olağanüstü Büyük Kongre'nin partinin ve milletin hayrına olmasını diledi.