Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı 18 yurt, öğrencilere modern ve konforlu bir yaşam alanı sunmak için kapılarını açtı. Toplamda 13 bin 837 öğrenci kapasitesine sahip olan bu yurtlar, öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda konaklamaları için her türlü imkanı sağlıyor. Sıcak bir ortamda karşılanan öğrenci ve aileleri, yurtların kalitesi ve olanakları konusunda bilgilendirildi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "2023-2024 eğitim-öğretim dönemi üniversitelerimizde ve yurtlarımızda başladı. Altı bine yakın yurt başvurusu yapan öğrencilerimizi tamamını yerleştirdik. Bu durumdan çok mutluyuz. Yurt müdürleri ve bizler, çocuklarımızın hem annesi hem babası olmanın güvencesiyle velilerimizi evlerine uğurladık. Onların emaneti olarak çocuklarımızı aldık. Devletin sağladığı konforu genlerimize yaşatacağız. Yurtlarımız, öğrenciler için ikinci bir ev olacak. Burada ikinci bir üniversite gibi eğitim vereceğiz. Kültür, sanat ve spor gibi birçok alanda öğrencilerimize iyi bir hazırlık yapıldı. Yurtlarımız, öğrencilerimizi sıcak bir aile ortamında ağırlayacak. Öğrencilerimizi burada misafir etmekten mutluluk duyuyoruz" diyerek öğrenci ve velilerin güvenini kazandıklarını belirtti.

Bu haber #Afyonkarahisar #yurt #üniversite etiketleri ile paylaşılabilir. Türkçe (turkish)