Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da jandarma, Kozluca köyünde bir şahsın evine düzenlediği baskında uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayın ardından şüpheli gözaltına alındı.

Kent merkezine bağlı Kozluca köyünde yaşayan M.A. (29) isimli şahsın evinde uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Şüphelinin evine düzenledikleri baskın sırasında, 31 adet sentetik ecza diye adlandırılan uyuşturucu hap ile 2 gram esrar ele geçirildi. Bu bulguların ardından M.A. gözaltına alındı.

Kamuoyuna yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonların son derece önemli olduğu vurgulandı. Aynı zamanda, yasa dışı uyuşturucu ticaretinin saklanması ve satılmasının engellenmesini amaçlayan bu tür operasyonların artarak devam edeceği belirtildi.

Uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin ciddi bir sorun olduğunu hatırlatan yetkililer, vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya ve şüphelendikleri herhangi bir durumu yetkililere bildirmeye çağırdı. Toplumun bilinçlenmesi ve işbirliğiyle, uyuşturucuyla mücadelede daha etkin sonuçlar alınabileceği vurgulandı.

Afyonkarahisar jandarması tarafından gerçekleştirilen bu operasyon, uyuşturucuyla mücadelenin önemini bir kez daha gösterdi. Halk arasındaki bilinçlenme ve yetkililerin kararlı tutumuyla, uyuşturucu ticaretinin sona erdirilmesi ve toplumun daha sağlıklı bir şekilde yaşaması hedefleniyor. #Afyonkarahisar #uyuşturucu #jandarma #gözaltı #operasyon