Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gazi Kemal ve İskender Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek Mahalle Buluşması düzenledi. Başkan Başdeğirmen toplantıda, Damgacı Sokak'ta tarihi binaların restorasyonunda sona gelindiğini ve İmam Hasan Sokak için restorasyon projesinin hazırlandığını belirtti. Ayrıca Başkan Başdeğirmen, bir ay sonra İmam Hasan Sokak'ta çalışmalara başlanacağını açıkladı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gazi Kemal ve İskender Mahallesi sakinleriyle Mahalle Buluşması'nda bir araya geldi. Toplantıda vatandaşlar istek ve önerilerini dile getirdi. Belediye Başkanı Başdeğirmen, bu istek ve öneriler doğrultusunda ilgili müdürlüklere talimat verdi. Vatandaşlar da toplantının her iki mahalle için hayırlı olmasını dileklerinde bulundu ve Başkan Başdeğirmen'e teşekkür etti.

Vatandaşlar, aşevinin yan bölümündeki ağaçların çürüdüğünü ve bakımlarının yapılmasını istediklerini dile getirdi. Bunun üzerine Belediye Başkanı Başdeğirmen, gereken işlemleri yapılması talimatını verdi. Mahallede bulunan metruk ve tarihi binaların akıbeti hakkında sorular sorulduğunda Başkan Başdeğirmen, bugüne kadar 246 adet metruk bina yıkımı gerçekleştirildiğini ve tescilli binaların yıkılamayacağını açıkladı. Restorasyon çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Başdeğirmen, Damgacı Sokak'ta 28 evin restorasyonunun tamamlandığını ve diğer tescilli binaların restore edileceğini dile getirdi. İmam Hasan Sokak'ın restorasyon projelerinin hazırlandığını ve bir ay sonra yapım çalışmalarının başlayacağını söyledi. Gazi Kemal ve İskender Mahallesi'ndeki evlerin ise daha sonra yapılacağını belirtti.

Bir vatandaş, eski bir evlerinin bahçesinde bulunan ağaçların bir yangın esnasında yanındaki evleri tehdit edebileceğini aktardı. Bunun üzerine Başkan Başdeğirmen, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne gerekli işlemlerin yapılması talimatını verdi. Başkan Başdeğirmen ayrıca TOKİ konutlarının durumuyla ilgili soruya da cevap vererek, konutların yapımının tamamlandığını ve altyapı ve tesisat çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Yağışlardan dolayı çürüyen bir dükkan sahibi yardım talebinde bulundu. Bunun üzerine Başkan Başdeğirmen, bölgeye ekip gönderilmesi ve doğalgaz tesisatının döşenmesi için talimat verdi. Ayrıca Başkan Başdeğirmen, çocukların oynayabileceği bir park talebine de karşılık vererek, dikiz aynası konulacağını ve mevcut park alanındaki oyuncakların yenileneceğini ve sayısının artırılacağını belirtti.

Mahalle Buluşması'nın ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e mahalle muhtarları tarafından çiçek ve teşekkür plaketi takdim edildi.