Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen KOBİ Akademisi etkinlik takvimi çerçevesinde, Mali İşler ve Finans Yönetimi eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimin açılış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer yaptı. Sömer, finans yönetiminin işletmeler için hayati önem taşıdığını belirterek, kâr-zarar hesabı, maliyet kontrolü, personel maaşları ve primleri gibi konuların titizlikle takip edilmesi gerektiğini vurguladı. Sömer ayrıca, yüksek enflasyon dönemlerinde finans yönetiminin daha da önem kazandığını ve şirketlerin bu alanda uzman yöneticilerle çalışmaya başladığını ifade etti.

Sömer, konuşmasında ayrıca ülkemizdeki işletmelerin büyük çoğunluğunun Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) kategorisinde olduğuna dikkat çekerek, son dönemde KOBİ'lerin finansa erişiminde bazı sorunlar yaşandığını ve bu durumun işletmelerin sıkıntı çekmesine neden olduğunu belirtti. Sömer, KOBİ'lerin finansal kaynaklara daha kolay ulaşmasını talep etti.

Eğitimin devamında ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan İlarslan, mali işler ve finans yönetimi konularında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Eğitimin kaydını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=0B_PmfNFH7w

#ATSOKOBİAkademisi #MaliİşlerveFinansYönetimi #KOBİlerinFinansErişimi