Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eskişehir'e gelerek İYİ Parti İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Akşener, burada yaptığı açıklamada seçimlerde uygulanan ittifak sistemine başarısızlıkla sonuçlandığını belirterek, "An itibariyle yalnız başımıza seçime gireceğiz" dedi. Akşener, seçimlerde başarılı olmak ve partiyi iktidara getirmek gibi bir hedefleri olduğunu ifade etti. Ayrıca, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ve İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Emine Edizgil'den de mücadele ve başkanlık sözü aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün öğle saatlerinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Ankara'dan Eskişehir'e gelerek ilk olarak İYİ Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ardından bir otelde İYİ Parti İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Burada yaptığı açıklamada, ittifak sisteminin seçimlerde başarılı olmadığını gördüklerini belirtti. Bu nedenle, seçimlere yalnız başlarına gireceklerini ifade etti.

Seçimlerde uygulanan ittifak sistemi ile istedikleri sonucu elde edemediklerini belirten Akşener, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere yalnız gireceklerini söyledi. Partinin hedefinin seçimleri kazanmak ve 2028'de iktidara gelmek olduğunu vurgulayan Akşener, bu hedef doğrultusunda zorluklar yaşayacaklarını ancak umursamayacaklarını belirtti. Akşener, "Koyun kaçmış, boynuz kaçmış, kilon kaçmış hep beraber göreceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ve İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Emine Edizgil'den mücadele ve başkanlık sözü alan Akşener, il başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

#İYİParti #MeralAkşener #Eskişehir #İlTeşkilatı #Seçimler #İttifakSistemi