Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar ilinin Merkez ilçesine bağlı Karaarslan Köyü Göller Mevkiinde yasa dışı avcılık yapıldığı ihbarı üzerine, 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına bildirim yapıldı. İhbar sonrasında Sülümenli Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı Jandarma Asayiş Devriyesi, hızla bölgeye hareket ederek olay yerine ulaştı. Burada yapılan takip sonucunda, 06 . 6609 plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada, S.K. (E-1981) ve S.Y. (E-1999) isimli şahısların avda kullandıkları ruhsatsız (2) av tüfeği ve avladıkları (77) bıldırcın ele geçirildi.



Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, avlanma günü haricinde avlanan ve avcılık belgesi olmayan şahıslara idari yaptırım cezası uyguladı. Bu şekilde yasa dışı avcılığa karşı önlem alınmış oldu.



Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.



#Afyonkarahisar #avcılık #yasadışıavcılık #doğakoruma #milliparklar