Gözden kaçırmayın

İlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar'da Emaye Fabrikasında İşçilere Bilgilendirme Etkinliği Düzenlediİlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar'da Emaye Fabrikasında İşçilere Bilgilendirme Etkinliği Düzenledi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Zafer Mahallesinde devam eden parke taşı çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla bölgeye ziyaret gerçekleştirdi. Yol yapım ve ihtiyaç duyulan bölgelerde açılan yeni yolların yanı sıra kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme gibi çalışmalarla yaya ve araç trafiğini rahatlatan Şuhut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerdeki bozulan yolların onarımı için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

Başkan Bozkurt, yaptığı açıklamada, Şuhut'un genelinde sıcak ve soğuk asfalt, yol yapım ve onarım çalışmalarına ek olarak kilitli parke taşı yol yapımına da devam ettiklerini belirtti. Zafer Mahallesi'nde yapılan kilitli parke taşı yol çalışmasının tamamlandığını ifade eden Bozkurt, hizmetlerini Şuhut halkına toz ve çamur sıkıntısı yaşatmadan gerçekleştirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Bozkurt, "Şuhut'umuza layıkıyla hizmet etme gayreti içindeyiz. Hemşerilerimizin daha rahat ve güvenli bir ulaşım sağlamalarını amaçlayarak elimizden gelen fedakarlıkları yerine getiriyoruz. Şuhut genelinde, ihtiyaçlar doğrultusunda birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt, soğuk asfalt ve kilitli parke taşı yol yapımı çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu çalışmalar, Şuhut'un tüm bölgelerindeki ihtiyaçları karşılamak amacıyla sürecektir" şeklinde konuştu.

#Şuhut #belediye #parke #yol #çalışma